HTML

LIKE. FOLYT. KÖV.

Az oldalon most két sztori fut fej-fej mellett, az egyik az All Inclusive, ami kicsit gondolkozós (hmmm, ezek aztán érdekes kérdések az életről), a másik a Budapest by night, ami kicsit horroros (halál vér halál szex halál placcs vérlkroersdjf). Hetente tervezek frissíteni, és mindig azt a sztorit, aminek legutóbbi részén épp a legtöbb lájk van. Szóval ha irodában ülsz és tettetned kell, hogy dolgozol: itt a megoldás. Szórakozás gyanús mennyiségű kattintgatás nélkül.

Friss topikok

2011.08.22. 12:20 galatt

All Inclusive - 6. fejezet

Mivel úgy fest, elköteleztük magunkat az All Inclusive mellett, megint megbolondítjuk a dolgot egy szavazással. A mai részben megszakítjuk adásunkat és kicsit Sharpton oldaláról nézzük a dolgokat. A fejezet végén arról szavazhattok, kinek a szemszögéből lássuk a következő részt. 

 

6.

Sharpton tudta, három kivétel van az Univerzumban:

Nem vehetsz boldogságot.

Nem vehetsz egészséget.

Nem vehetsz még több pénzt.

De ezzel vége is a kivételek listájának. Minden más pénz kérdése.

Szólj hozzá!

2011.08.11. 14:50 galatt

All Inclusive - 5. fejezet

A palota furcsa volt az Istenhívók társasága nélkül. Minden fenséges hangulatát elvesztette. Továbbra is egy tágas, űrkorszakbeli fémötvözetekből és műanyagokból készített high-tech sátor volt, de elhagyta Isten jelenléte. Ha egyedül maradt, Ted csak Ted volt. Két légy járt násztáncot a fülledt levegőben olyan hangosan, hogy szinte elnyomták a légkondicionáló halk berregését. De semmi sem nyomta el a kinti üvöltözést. A Sziget a kora reggeli órák óta megváltozott. A vidám, hedonista mulatság zajait egyre izgatottabb emberek üvöltözése váltotta fel.

Szólj hozzá!

2011.08.06. 11:40 galatt

All Inclusive - 4. fejezet

Ted, a Sziget új istene életében először látott közelről holttestet. Ez illett a helyzethez, mert a Sziget új történelmében először történt gyilkosság.

A kunyhó előtt fekvő holttest látványa más volt, mint amire számított. A halott fiú nem tűnt többnek egy elhagyott járműnél - egy leparkolt autónál, amit egy forgalmas út szélén hagyott a sofőrje. Üres hús, se több, se kevesebb. Bár Ted isten volt, ő maga nem volt hívő ember, ezért zavarba hozta a személyiség teljes hiánya a fiú összezúzott arcán. Nem bízott semmilyen túlvilágban, de nem is félt különösebben a haláltól. Úgy gondolta, születése előtt évmilliárdokig nem élt, és a nemlét nem okozott neki kényelmetlenséget.

Szólj hozzá!

2011.07.24. 19:19 galatt

All Inclusive - 3. fejezet

Sokáig döntetlen volt, de aztán csak sikerült megszavazni! Itt az új rész. Köszi az olvasást és a szavazást!

3.

Sharpton és emberei visszavonultak a Ra’shat Küldöttei számára elkerített kis településre a Sziget túloldalán, Ted pedig elfoglalta a helyét a Sziget isteneként, a palotájában. A „palota” persze nem volt több egy hatalmas, összkomfortos sátornál – de ez volt a legszebb sátor, amit Ted életében látott, főleg mivel tizenhat készséges és gyönyörű nő növelte a hely szépségét. 

Szólj hozzá!

2011.07.14. 13:06 galatt

All Inclusive - 2. fejezet

Sziasztok! Köszönöm a szavazatokat! Egy szavazaton múlott, de az All Inclusive nyert, úgyhogy folytatódik is. 

Az alján új szavazás.

2.
 
Ra’shat, az Alkotó, az Örök, a Kegyelmes már két zacskót rókázott tele. Szerencsére ahogy a helikopter felkavarta a friss tengeri levegőt, a kellemes sós illat elnyomta a hányás szagát az utastérben. Tudta, hogy lehetetlen, de a sziget fölött ragyogó Hold nagyobbnak tűnt, mint a civilizációban – és ahogy a fénye tükröződött a sziget déli részén terpeszkedő napelem mezőn, az illúzió még meggyőzőbb lett. A helikopter utasterében három férfi ücsörgött rajta kívül, de Mr. Sharpton és két vállalati gorillája nem volt túlságosan lenyűgözve a sziget éjszakai látványától – tucatszor látták már. Szerencsére a hányás sem zavarta őket különösebben – amennyi pénzbe az út került, akár meg is fürödnének benne, és nem zavartatnák magukat. Ahogy közeledtek a szigethez, végre kezdte kivenni a falu körvonalait – a település vörösen izzott a több száz ünnepi fáklyáktól.

Szólj hozzá!

2011.07.08. 10:47 galatt

Izgalmas szavazás

A Facebook LIKE gombok meghaltak (köszönöm mindenkinek, aki felhívta a halálhírre a figyelmemet.). Vígan siratjuk őket, mert van helyettük szavazás. Melyik okosságot folytassam jövő héten?

LEZÁRULT

Szólj hozzá!

2011.07.07. 17:14 galatt

Budapest by night 1. - 02:00 - 09:00

2011. Augusztus 15.

02:00

Az Országos Meteorológiai Intézet működése során sokszor hibázott, de ekkorát még soha. Adatbázisuk szerint a Nap óra 26 perckor – két és fél óra múlva – kel fel. 

Tévednek.

1 komment

2011.07.07. 17:03 galatt

All Inclusive - 1. fejezet

Az iroda valamiért nagyon idegessé tette Tedet. Újabban feszélyezte, ha nem neki ment a legjobban a szobában – szerencsére erre egyre ritkábban volt példa. Itt mégis úgy érezte magát, mint az egykori csóró kis rendszergazda. Nem tudott semmit tárgyalópartneréről, de ha hihetett újdonsült barátainak több pénze van, mint némelyik országnak.

1 komment

2011.07.07. 16:59 galatt

Mi is ez?

Sziasztok!

Ha itt vagytok, alighanem a barátaim vagytok. Ez esetben: mizu?

Régen írogatok össze-vissza dolgokat mindenféle komolyabb terv nélkül. Tudom, van köztetek akit érdekel (ha nem csak jó fejek akartatok lenni) úgyhogy arra gondoltam így a legegyszerűbb megosztani veletek. (Könyvben gondolkodni 2011-ben ugye olyan mint barlangrajzot festeni fényképkészítés helyett.) 

Sőt, interaktív elem is van, mert "Whoa, Internet!" Két sztori fut fej-fej mellett, az egyik az All Inclusive, ami kicsit gondolkozós (hmmm, ezek aztán érdekes kérdések az életről), a másik a Budapest by night, ami kicsit horroros (halál vér halál szex halál placcs vérlkroersdjf).

Hetente tervezek frissíteni, és mindig azt a sztorit, aminek legutóbbi részén épp a legtöbb lájk van. (Abszolút nem gondoltam át, hogy működik ez a rendszer, de próbáljuk meg.)

Szóval ha irodában ülsz és tettetned kell, hogy dolgozol, ajánlom olvasgasd a sztorikat, esetleg szólj hozzájuk konstruktívan, tegyél javaslatokat, küldd őket tovább, vagy vedd meg a jogokat és csinálj belőlük több millió dolláros filmeket. Ami jól esik.

Később még lehet szavazós interaktív elemek is lesznek a sok valóságshow-függő kedvéért mint: "melyik karakter haljon fájdalmas halált" vagy "ki maradjon fönn a velociraptoron" úgyhogy kezdhettek karakterekhez kötődni. 

Szólj hozzá!